Skip to content

Bemutatkozás

Play Video

ApaEdz

Már kisgyerekként is reggeltől estig mozogtam – szülőként már átérzem, mit élhettek át a szüleim akkoriban – és a sport iránti elkötelezettségem azóta is töretlen. Versenyszerűen atlétizáltam hosszú évekig, majd már felnőttként áttértem a hobbi sportokra. Hosszútávfutás, triatlon, különleges kihívások teljesítését követően még mindig úgy éreztem, hogy valami hiányzik. Edzőként azért kezdtem el dolgozni, mert azzal, hogy nem magamnak, hanem másoknak segítettem megvalósítaniuk az álmaikat, sokkal boldogabbnak éreztem magam. Nincs szebb, mint mások sikeréhez hozzájárulni!

Miután megvalósítottam egyik régi álmomat – saját edzőterem nyitása – egyre kevesebb időm lett arra, amit igazán szeretek: emberekkel foglalkozni, és edzéseket tartani. Erre rátett egy lapáttal a két kisfiam születése, ami után úgy éreztem, hogy teljesen szétestek a minennapjaim és örültem, ha éppen akadt egy fél órám mozogni. Bele telt jópár hónapba, amíg sikerült megtalálnom az egyensúlyt az életem különböző területei között, és a végén még az edzéstartáshoz is visszatértem.

Közben bejött a COVID, és a bezártság alatt azon kezdtem el gondolkozni, hogy miként tudnék segíteni azoknak az otthon ragadt szülőknek, akik idő hiányában nem tudnak elszabadulni egy edzőterembe, hogy rendszeresen mozogjanak valamit – egy háromgyerekes pár például csak úgy tudott eljutni hozzám, hogy a nagyszülőkre bízták egy alkalomra a gyerekeket.

Ezért alkottam meg az ApaEdz programokat, hogy így segíthessek a sorstársaimnak egészségesebb, fittebb életet élni anélkül, hogy az utazással és a logisztikával kelljen foglalkozniuk. Minden programot saját magamon teszteltem, ezért bátran állíthatom, hogy nemcsak működnek, hanem élvezetesek és változatosak is, így a motiváció és a jókedv garantált!

Ha követed a programomat, akkor elkerülheted, hogy mozgás közben úgy nézz ki, mint mi régen a fenti videón 🙂

Oké, értem. De mit sportolsz?

Egy edzőt a tanítványai sikerei tesznek igazán hitelessé. Attól még, hogy kidolgozott izomzattal rendelkezel, vagy csodás fogyáson mentél keresztül, még nem leszel jó edző. Ez csak az instagramon állja meg a helyét. Mégis, van valami igazság abban, hogy a jó edző legyen követendő példa a tanítványai számára. Pláne, ha a család melletti rendszeres mozgásról van szó. 

Eredményeim

(Ha érdekel az edzőtermem is, akkor a www.cfcfit.hu oldalon nézz szét! 🙂 )

Hibrid edzések

Hibrid sportolónak tartom magam, mert mindenféle edzést élvezek és szeretek. Az edzéseimet úgy építem fel, hogy egyszerre legyek jó az erő-és súlyemelésben, a saját testsúlyos gyakorlatokban és az állóképességi sportokban is.

Guggolás – 142,5kg / Felhúzás 175kg / Fekvenyomás 112,5kg 

Mellre vétel & lökés – 100kg

Maximális húzódzkodás – 30

Maximális fekvőtámasz – 117

Elégedett tanítványok

Az elmúlt 12 évben közel kétezer tanítvánnyal dolgoztam együtt, és ötezer csoportos órát tartottam meg. Büszke vagyok rá, hogy rengeteg embernek változatattam meg az életét azzal, hogy megszerettettem velük a mozgást. Állítólag a személyes varázsom volt ebben a ludas, és a gyengéden noszogató stílusom. A tikkasztó edzéseim senki sem felejti el 🙂

Extrém kihívások

Valahogy úgy érzem, ha kitolom a teljesítőképességem határait, azzal egy kicsit kilépek a fizikai testemből és teljesen ki tudom kapcsolni a gondolataimat.

Ironman finisher

10x Maratonista ( Egyéni csúcs 3ó37p)

10km úszás (6óra)

1000 burpee challenge (1ó19p)

24 órás edzés

1000 húzódzkodás kihívás (2ó43p)

4 km kitöréses séta kihívás (1ó40p)