Skip to content

csoportos órák

Ha Érden laksz, vagy közel a 18. kerülethez, és szeretnél egy jó csapatban dolgozni, akkor ne habozz! Csatlakozz valamelyik csoportos órámhoz, és eddz velem személyesen minden alkalommal! Olyan élményben lesz részed, mintha egy kiscsoportos személyi edzésen vennél részt, ahol minden tanítvány a fizikumához megfelelő feladatot és intenzitást kapja az optimális fejlődés érdekében. A folyamatos figyelem és a motiváció – így a sikerélmény – garantált!

Kiknek ajánlom?

 • Olyan tanítványoknak, akik közel vannak a CFCFit edzőteremhez, vagy Érd közelében laknak
 • Akik szeretnek csapatban dolgozni
 • Akik szeretik a kiszámítható edzésnapokat
 • Akiknek szükségük van arra, hogy folyamatosan odafigyeljenek rájuk

apatest program

ára: 69.000 Ft / 4 hét

Ha már nem mennek rád a régi ruháid, az öveiden is tágabbra kell fúrnod a lyukakat, már az idejét sem tudod, mikor mozogtál utoljára, már rég nem nézed mit eszel, csak legyen gyors és telítő, és apukaként egyre nehezebben bírod a gyerekekkel az iramot, akkor itt az ideje bevallanod – apatestet növesztettél.

Az apatest egyáltalán nem szexi, és a legkevésbé sem azt jelenti, hogy a viselője azért hagyta el magát, mert inkább a családjával tölti az idejét, vagy önfeláldozóan keresi a pénzt, hogy mindent megadhasson a családjának. Mert mi értelme van a sok munkának, vagy önmagunk teljes háttérbe szorításának, ha a megroggyant fizikumunk miatt nem tudunk felhőtlenül tombolni a gyerekünkkel, és azonnal levegő után kezdünk kapkodni, amint megpróbáljuk őket biciklizés közben utol érni? Mi értelme reggeltől estig dolgozni, ha azzal hétvégi apukák leszünk, és ötvenévesen elpatkolunk egy jó kis szívrohamban, mert annyira elhanyagoltuk magunkat a nagy önfeláldozás közben?

Nem arról van szó, hogy ezentúl szorítsd teljesen háttérbe a családod és a munkád, mert éppen magaddal akarsz foglalkozni, csupán arról, hogy vedd észre – ha teljes értékű életet akarsz magadnak, amiben apaként még hosszú-hosszú évekig helyt tudsz állni, a heti rendszerességű mozgás éppúgy elengedhetetlen, mint a jó munka és a szerető család. 

Kiknek szól a program?

 • Azoknak az apukáknak, akik évek óta semmit sem mozogtak és végre elhatározták, hogy változtatnak az életükön
 • Akik szeretnék végre bírni a gyerekeikkel az iramot – a kergetőzéseket, a bírkózásokat, és a nagy kirándulásokat
 • Akik állandóan fáradtak, kedvetlenek, itt-ott előforduló apró fájdalmakkal rendelkeznek, és már elegük van belőle
 • Ülő munkát végző, vagy home office-ban dolgozó apukáknak, akiknek nincs ideje edzőterembe járni
 • Bárkinek, aki életmódot váltana

személyi edzések

ára - 6.000 Ft / alkalom

Ha ismered magadat, és tudod, hogy egyedül nem megy, akkor arra van szükséged, hogy valaki minden egyes edzésedet végig nézze, ellenőrizze, közben javítson és folyamatosan motiváljon. A személyi edzés pont abban segít, hogy edzői útmutatás és jelenlét mellett tudj edzeni. Ezzel biztosítható a legjobban, hogy minden edzés a lehető leghatékonyabb legyen és az állandó kapcsolat miatt a motivációd is maximumon lesz! Az online személyi edzés rugalmas, így még az otthonodat sem kell elhagynod, ha sportolni akarsz, ám ha személyes találkozót szeretnél, arra csak Érden van lehetőséged – hiszen itt lakom. A program mellett az életed többi területét is segítek rendbe rakni – étkezés, pihenés és regeneráció, időmanagement, stb. Mint egy life coach 😉

Kiknek szól a program?

 • Azoknak, akiknek nem megy egyedül edzeni
 • Akiknek teljes körű figyelem kell – mobilitási problémák, egy régi sportsérülés, vagy valami más ok miatt nem mernek egyedül bele vágni
 • Akik szeretnének egy hatékony otthoni, edző által levezetett edzésprogramot végezni
 • Akik teljesen személyre szabott edzésekre vágynak

NYEREMÉNYJÁTÉK

Apaedz.hu ( @apaedz) nyereményjáték (INSTAGRAM) oldalával (közös Játékra való felhívás céljából).

Egy fitness és életmód termék, könyv és annak promociója során létrejött nyereményjáték szabályzata az alább olvasható információkat, részvételi és felhívási feltételeket magába foglaló Instagram által nem szponzorált “játék”, amelyen a résztvevők közül az alábbi módon és feltételek szerint egy nyertest sorsolunk ki véletlenszerűen. A Szervező(k) a változtatás jogát mindenkorra fenntartják.

 A játékban való részvétel szövege és feltételei:

Az APAEDZ oldalán még sosem volt ilyen játék, ezért most egy szuper játékot hoztam Nektek! A játékban nyerhettek egy könyvet a legújabb ApaEdz edzős kiadásából. A nyertes szabadon választhat az alábbi két könyv közül:
– 100 saját testsúlyos edzés
– 100 kézisúlyzós edzés

Ha szeretnél nyerni, nincs más dolgod, mint:
Követni az Apaedz Instagram oldalt
Kedveld ezt a posztot
Kommentben jelölj meg egy, vagy több barátodat, aki szintén örülne a könyvnek
Sztoriban oszd meg ezt a posztot, jelöld meg rajta az Apaedzet.

2023.07.23-tól 2023.07.31. éjfélig tudtok játszani. A sorsolásnál mindig ellenőrizzük, hogy a nyertes teljesítette-e a feltételeket.
Sorsolás: 2023.08.01.

Jogi nyilatkozat: A játék szövegében változások/változtatások és külalakbeli eltérések lehetnek.

Játékszabályzat:

A bővebb játékszabályzat letölthető innen  .